Datele furnizate la crearea contului cumpărătorului pe site-ul www.pierrecardincosmetics.ro vor fi confidențiale și vor rămâne private atâta timp cât contul creat va exista pe site. Datele furnizate vor putea fi folosite de către firma Alexander Phone Service SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, comunicate, promoții, oferte speciale, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Refuzul dvs. face imposibila desfășurarea livrărilor de produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorii Alexander Phone Service SRL.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Alexander Phone Service SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate anterior, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o alta persoană.

Utilizatorii au dreptul de a cere în mod gratuit următoarele:

- confirmarea prelucrării sau nu a datelor personale;

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001; încetarea prelucrării datelor personale;

- încetarea expedierii de mesaje promoționale.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata firmei Alexander Phone Service SRL.

Alexander Phone Service SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți. Datele dumneavoastră personale vor putea fi însa transmise autorităților în drept sa verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Dacă unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informați cât mai curând posibil.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, nu putem fi făcuți răspunzători în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Alexander Phone Service SRL va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Orice solicitare va fi transmisa de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@pierrecardincosmetics.ro.