Generalități

- Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții.

- Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

- Societatea Alexander Phone Service SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

- Accesând pagina "Termeni și condiții" puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Drepturi de autor

- Întregul conținut al site-ului www.pierrecardincosmetics.ro este proprietatea Societății, și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

- Folosirea fără acordul Societății, a fotografiilor digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul www.pierrecardincosmetics.ro, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).

- Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului ul www.pierrecardincosmetics.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conținutului, precum și citirea sau publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparație sau analiză în vreun fel.

- Fotografiile și datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentanții săi.

Declinarea responsabilității

- În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat  încă, societatea își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

- De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site ul www.pierrecardincosmetics.ro  cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

- Valoarea maximă a obligațiilor Societății, fată de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

Oferte

- Toate ofertele și gratuitățile oferite de Alexander Phone Service SRL sunt postate pe prima pagină.

- Atunci când sunt mai multe oferte, ele nu se cumulează.

Protecția datelor cu caracter personal

Pentru a comanda produse de pe site-ul www.pierrecardincosmetics.ro trebuie sa va creați un cont, prin completarea formularului de înregistrare. Acest formular conține următoarele date cu caracter personal : nume, prenume, email, adresa, număr de telefon, parola. Prin oferirea acestor date ne dați consimțământul pentru a le introduce în baza noastră de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora. Aceste date sunt folosite pentru a va trimite materiale informative cu privire la produsele noastre.

Datele dumneavoastră personale pe care ni le furnizați sunt folosite doar de Alexander Phone Service SRL si nu vor fi dezvăluite terților, excepție fiind firma de curierat care asigura livrarea coletului dumneavoastră.

Pentru mai multe informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe website-ul www.pierrecardincosmetics.ro, vă rugăm să accesați secțiunea "Confidențialitate".